Aπόπειρα αρπαγής γυναίκας από τρεις άνδρες στο Αίγιο –  Προσπάθησαν να την βάλουν στο αυτοκίνητό τους (Βίντεο)

Απόπειρα αρπαγής γυναίκας από τρία άτομα στην εθνική οδό κοντά στο Αίγιο και συγκεκριμένα στα διόδια του Ελαιώνα κατέγραψε με το κινητό του οδηγός φορτηγού ο οποίος ενημέρωσε αμέσως και την αστυνομία.

Στο βίντεο φαίνονται τρία άτομα να έχουν αρπάξει τη γυναίκα η οποία αντιστέκεται και ουρλιάζει πεσμένη στο οδόστρωμα ενώ τα τρία άτομα έχουν ανοικτή την πίσω δεξιά πόρτα του οχήματός τους και προσπαθούν να τη βάλουν μέσα.

Από την πάλη που γίνεται έχουν βγει τα ρούχα της γυναίκας από τη μέση και πάνω. Τελικά καταφέρνει να ξεφύγει από τα τρία άτομα και τρέχει ουρλιάζοντας ενώ οι επίδοξοι απαγωγείς προσπαθούν να την προλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα tempo24 η γυναίκα είναι σύντροφος ατόμου που είχε συλληφθεί προ ημερών για συμμετοχή σε κύκλωμα διακινητών και ήλθε από την Αθήνα προκειμένου να τον συναντήσει. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αρχηγικά στελέχη του κυκλώματος φοβούμενα πως ο άνδρας θα μιλούσε στους αστυνομικούς και θα προδίδονταν, ακολούθησαν την γυναίκα και στο ύψος των διοδίων του Ελαιώνα κατάφεραν να την σταματήσουν.

Η ΕΛΑΣ έχει ταυτοποιήσει δύο από τους τρεις δράστες που επιχείρησαν να αρπάξουν τη γυναίκα και τους αναζητά, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία σε βάρος τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί